BiXenon

BiXenon

Instalatiile HID (High Intensity Discharge sau Descarcare de Inalta Tensiune) Xenon sunt,mai nou, alegera multor soferi. Becurile Xenon sunt in masura sa furnizeze un flux luminos mai mare cu un consum foarte scazut de energie. Studiile arata ca un bec Xenon de 35W produce de 3 ori mai multa lumina comparativ cu un bec halogen de 55W. Mai mult de atat, un bec halogen de 55W foloseste curent continuu de 10-15 Amperi, in timp de sistemele Xenon utilizeaza 20 Amperi pentru pornire, dar apoi acesta scada pana la 3 Amperi pentru tot timpul functionarii.
In plus, fata de putere mare si consum redus, becurile Xenon ofera durata de viata de pana la 10 ori mai mare decat becuril halogen (in conditii normale de condus).

Toate instalatiile Thunder sunt echipate cu balasturi digitale AC, care au in componenta lor cipuri DSP pentru a imbunatati stabilitatea puterii cu care este alimentat becul Xenon. Cu o fluctuatie foarte mica de putere, becurile HID vor atinge durata lor de viata maxima. Aceste balasturi digitale AC, filtreaza curentul "murdar" primit de la vehicule intr-unul "curat" care ajunge intr-un final la becuri. Astfel, lumina produsa este, in general, mai clara si mai coerenta in culoare.

IMPORTANT !!! Deoarce balasturile folosesc o tehnologie de ultima generatie, acestea fiind AC, se pot monta fara nici un fel de problema pe masini fabricate pana in anul 2007-2008, fara sa intampinati probleme de genul "Bec Ars" !

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Instalatie Xenon Thunder H4 BiXenon
Producator: Thunder Garantie: 12 luni Caracteristici generale: Balast : Digital /..
250,00 RON 200,00 RON
Bazat pe OpenCart___Tradus de 4Opencart.net
BHP Tuning © 2018